Τεχνολογίες

Εργονομική ανατομική ενίσχυση διπλής πυκνότητας που περιορίζει την καταπόνηση στο μήλο του ποδιού και υποστηρίζει την εμβιομηχανική της βάδισης – το φυσικό βηματισμό – για διαρκή άνεση

Εργονομική ανατομική ενίσχυση διπλής πυκνότητας που περιορίζει την καταπόνηση στο μήλο του ποδιού και υποστηρίζει την εμβιομηχανική της βάδισης – το φυσικό βηματισμό – για διαρκή άνεση.

Μοναδικοί πάτοι Ortholite® με δομή ανοικτών κυψελίδων για διαρκή αντικραδασμική προστασία, διαπνοή και αποβολή υγρασίας.

Μοναδικός σχεδιασμός που επιτυγχάνει τα μέγιστα με τα ελάχιστα, χωρίς ενίσχυση στη σόλα και στα δάκτυλα, και ελάχιστες εσωτερικές ραφές. Παπούτσια υπερελαφριά, απίστευτα μαλακά, με κορυφαία ευκαμψία και διαπνοή.

Αντίθετα με τα συμβατικά ιστιοπλοϊκά παπούτσια που αποβάλλουν το νερό από τη σόλα, εδώ το νερό αποβάλλεται άμεσα και συνεχώς από μικρές οπές στα πλάγια, περιορίζοντας την ολίσθηση.

Ελαστικές σόλες ειδικής κατασκευής από ανθεκτικό στην τριβή υλικό

Αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη GORE-TEX®, με ελαφρύ μονωτικό υλικό, για πόδια στεγνά και ζεστά στο κρύο και την υγρασία.

Κατασκευή Strobel, μαλακή φτέρνα και μύτη, σε συνδυασμό με υλικά όπως μικροΐνες και EVA, για ελάχιστο βάρος και μέγιστη ευκαμψία. Πάτοι Clarks Cushion Soft με Ortholite® για διαρκή απορρόφηση κραδασμών, διαπνοή και αποβολή υγρασίας.